Veelgestelde Vragen

FAQs

Wat zijn de in- en uitchecktijden?

U bent elke dag van de week welkom.
Inchecken: 16.00 uur
Uitchecken: 12.00 uur

Waar ligt YABI YABI?

YABI YABI is gevestigd nabij Jan Thiel, in de wijk Cas Grandi een populaire wijk van Curaçao. YABI YABI is 10 minuten rijden van Jan Thiel en 10 minuten rijden van Mambo Beach. Het exacte adres wordt na boeking vrijgegeven.

Kan ik mijn huisdier meenemen naar YABI YABI?

We hebben momenteel nog geen faciliteiten voor kleine viervoeters. Dit kan in de toekomst veranderen, dus houdt ons in de gaten.

Mag er gerookt worden bij YABI YABI?

De appartementen zijn strikt rookvrij. U bent echter van harte welkom om buiten te roken op het terrein van YABI YABI.

Kan ik YABI YABI op elk moment binnenkomen?

Ja. Met de sleutel heeft u op elk moment van de dag (of nacht) toegang tot YABI YABI. Houdt wel rekening met onze andere gasten.

Hoe veilig is de omgeving van YABI YABI?

YABI YABI ligt in een veilige, beveiligde wijken is voorzien van beveiligingscamera’s.

Wat is het betalingsbeleid van YABI YABI?

Er wordt een aanbetaling van 25% gevraagd om de reservering te bevestigen.

De overige betaling van 75% dient uiterlijk 45 dagen voor aankomst voldaan te worden.

Bij het tot stand komen van de overeenkomst dient een aanbetaling van 25% van de totale overeengekomen huursom te worden voldaan. Als deze aanbetaling door YABI YABI is ontvangen, staat de reservering daarmee 100% vast. Het restant van de huursom moet uiterlijk 45 dagen voor de dag van aankomst in het bezit zijn van YABI YABI.  Bij niet tijdige betaling is de huurder in verzuim. De huurder wordt daar door YABI YABI per mail op gewezen en heeft dan alsnog de mogelijkheid het verschuldigde bedrag binnen 7 werkdagen te voldoen. Indien betaling ook dan uitblijft wordt de overeenkomst geacht te zijn geannuleerd op de dag van verzuim. YABI YABI heeft het recht om de daarvoor verschuldigde annuleringskosten van €75,- in rekening te brengen. Indien de reisovereenkomst binnen 30 dagen voor de dag van vertrek tot stand komt wordt 50% van de gehele betaling in rekening gebracht.

Borgsom: €500 Huurder betaalt per bank of cash bij aankomst aan YABI YABI een borgsom voor de gehuurde accommodatie. YABI YABI zal aan het einde van de huurperiode deze borgsom binnen 14 dagen terugbetalen onder aftrek van hetgeen huurder aan verhuurder verschuldigd is, zoals kosten voor extra verbruik van elektra, eventuele schade, etc.

Wat is het annuleringsbeleid?
  • Boekingen die 45 dagen vóór de aankomstdatum worden geannuleerd, krijgen 100% restitutie.
  • Boekingen die tussen 44 - 30 dagen voor de aankomstdatum worden geannuleerd, krijgen 50% restitutie.
  • No-shows en vroege check-outs worden 100% van de geschatte boekingskosten in rekening gebracht.
Waarom meerprijs voor extra stroomverbruik?

Elektriciteit en water zijn erg prijzig op Curaçao, om verspilling te voorkomen word de gast verwacht normaal om te gaan met de airco en deze bij afwezigheid uit te schakelen. Inbegrepen in de huur van het appartement zit 20kw elektriciteit per dag. Dit verstaat een ‘normaal’ verbruik van airco en overige elektra. Al het meer verbruik wordt verrekend met de borg. (€0.45/kwh) Het verbruik kunnen we nauwkeurig inzien op basis van de aparte elektriciteit meter per appartement.

Nog vragen?

Neem contact met ons op

Book your stay!