Bij YABI YABI organiseren we graag evenementen voor onze gasten. Houd deze pagina in de gaten, want we werken onze evenementenkalender regelmatig bij.

De eerste YABI YABI Chef's Night is een feit!

22-Juni-2024

5-gangen surprise menu inclusief een glaasje bubbels, brood & verschillende amuses

Reserveer HIER

Chef's Table

Exquise gerechten en exclusieve diners bij YABI YABI!
Met een professionele keuken, een traditionele houtgestookte pizzaoven en een buitengrill, staat Chef Rudy klaar om zijn lekkerste gerechten te serveren in een ‘low dining’ervaring. Low dining is een concept gecreëerd door loungen en dineren te combineren. Geniet van een lange avond in onze ontspannende dining area en zie hoe het gouden uur verandert in een sterrenhemel.

Private Dining

Chef Rudy is beschikbaar voor privédiners in de YABI YABI tuin. Als u bij uw reservering aangeeft hier interesse in te hebben zullen wij na de reservering hier meer informatie over doorsturen. Private Dining bij YABI YABI is te boeken voor maximaal 16 personen. Externe gasten zijn van harte welkom op de daarvoor aangegeven dag(en)/evenementen.

Workshops (binnenkort meer)

YABI YABI heeft een fantastische professionele keuken in de kelder, waar Chef Rudy kookworkshops geeft aan gasten en andere eilandbezoekers. Als u een paar nieuwe trucjes wilt leren, of gewoon de heerlijke smaken van Curaçao en daarbuiten wilt proeven. Binnenkort volgt hier meer informatie over. Deze is (voor nu) helaas nog niet te reseveren

Book your stay!